Despre noi

Despre noi

Vox Studio a deveni unul dintre cele mai cautate studio-uri de videochat din Romania datorita calitatii de top a serviciilor oferite timp de sapte ani in domeniul videochat-ului. Profesionalismul nostru, dedicarea pentru ceea ce facem si mediul de lucru deosebit reprezinta avantaje de care trebuie sa tii cont daca esti tentata sa alegi o cariera in videochat.

Legislatia din Romania reglementeaza clar activitatea studio-urilor de videochat, ceea ce iti da siguranta unui loc de munca foarte bine platit, in care toate drepturile iti sunt respectate. Nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu nimic. Iti asiguram tot ceea ce este nevoie pentru ca tu sa te concentrezi doar asupra activitatii tale.

Am dotat fiecare studio cu aparatura necesara si oferim suport tehnic 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, in legatura cu orice problema ar putea aparea. La videochat Vox Studio ai toate conditiile pe care ti le poti dori, intimitatea ta este respectata si dispui de vestiar si un spatiu dedicat doar tie.

In plus, locatia noastra este aproape de toate mijoacele de transport din Bucuresti (metrou, RATB, statie taxi) si dispune de cele mai bune dotari si de un design deosebit, totul fiind aranjat cu bun gust.

Succesul nostru se datoreaza colaborarii indelungate pe care o avem cu unele dintre cele mai bune site-uri de profil din lume. Experienta de care ai nevoie o vei capata pe parcurs, iar activitatea de model videochat nuo vei incepe decatdupa un training oferit de un model cu experienta indelungata in acest domeniu.

Fiecare model care lucreaza la noi are posibilitatea de a-si creste si mai mult veniturile datorita bonusurilor oferite lunar, in functie de performante. Nu sta pe ganduri si alatura-te acum unei echipe de elita, avand in spate o experienta bogata si un succes pe masura.

Contact agentie:

 • Premii:
  • Peste 1,248 de clienti multimiti de serviciile noastre
  • Peste 1,000 de vizite pe site in fiecare luna
 • Adresa:

  Bulevardul Natiunile Unite Bucuresti, nr. 6

 • Contact:

  Telefon: 0769.199.299
  Email: vox_studio@yahoo.com

Locatie VOX Studio

Contact rapid:

Formular online de contact


Nume: *
Telefon: *
Email: *
Sex: *
Mesaj: *