Modelul de succes

Modelul de succes

Daca te gandesti sa incepi o cariera de model videochat, e timpul sa cunosti cateva informatii esentiale despre acest domeniu si despre ceea ce inseamna sa fii un model de succes. In momentul in care alegi o astfel de cariera trebuie sa iei decizia in deplina de cunostinta de cauza.

Castigul tau va depinde de modul in care stii sa iti atragi clientii si sa ii mentii. Pentru a lucra ca model videochat trebuie sa ai peste 18 ani, un aspect fizic placut si o prezenta agreabila. Restul poate fi invatat, caci nu e nevoie de cunostinte sau aptitudini speciale.

Un model de videochat lucreaza la Vox Studio conform unui program clar stabilit, exact atatea ore cate doreste. Este recomandabil ca, pentru a avea un castig foarte bun, un model sa lucreze maximum 8 ore zilnic. Orele de pauza si de odihna sunt necesare pentru a-ti recapata forma optima deoarece in acest domeniu e nevoie de buna-dispozitie, relaxare si un tonus pe masura.

Atunci cand intri intr-un studio de videochat, nimic nu trebuie sa iti distraga atentia in afara interactiunii cu clientii. Deoarece vei castiga atat de mult pe cat doresti, vei putea lasa deoparte grijile cotidiene si vei lucra cu placere in fiecare zi.

Pentru a fi un model de top trebuie sa cunosti la nivel conversational limba engleza si oricare alta limba straina de circulatie internationala. Astfel, veniturile tale vor inregistra o crestere substantiala atunci cand vei interactiona cu clienti straini. 

Un model de succes este o femeie frumoasa, cu personalitate puternica, o femeie atragatoare care stie ce vrea si poate impune clientilor o limita, fara a fi tentata de intalnirea directa cu ei. Prezenta ei extrem de placuta, capacitatea de a comunica foarte bine cu oamenii si imaginatia sunt alte calitati care pot face diferenta intre model de succes si unul care nu depaseste mediocritatea.

Un model videochat apreciat de clienti este cel care zambeste tot timpul, se misca exact atat cat trebuie in fata camerei si stie cum sa le indeplineasca tuturor clientilor orice fantezie, fara a aluneca in vulgar sau in pornografie. Un model de succes nu trebuie sa urmareasca neaparat sa tina un client excesiv de mult timp in fata calculatorului. Cu cat el va fi mai multumit de ceea ce vede, cu atat mai mult timp va petrece in conversatia cu ea si va lua singur decizia de a plati mai mult.

Nu trebuie ignorate nici cunostintele tehnice ale fiecarui model videochat. Atunci cand clientii nu stiu ce sa faca pentru a interactiona mai usor cu modelul favorit sau pentru a fi anuntat prin e-mail cand un anumit model este online, ei trebuie sa primeasca instructiuni in acest sens.

Un model de videochat de succes trebuie sa aiba o vestimentatie sexy, sa isi schimbe constant tinutele si sa acorde o grija deosebita ingrijirii personale. Machiajul, manichiura, pedichiura, aranjarea parului si alte asemenea detalii contribuie din plin la succesul in acest domeniu.

Contact agentie:

 • Premii:
  • Peste 1,248 de clienti multimiti de serviciile noastre
  • Peste 1,000 de vizite pe site in fiecare luna
 • Adresa:

  Bulevardul Natiunile Unite Bucuresti, nr. 6

 • Contact:

  Telefon: 0769.199.299
  Email: vox_studio@yahoo.com

Locatie VOX Studio

Contact rapid:

Formular online de contact


Nume: *
Telefon: *
Email: *
Sex: *
Mesaj: *