Confidentialitate

Confidentialitate

Inainte de a incepe colaborarea cu noi, vom semna un contract de confidentialitate videochat cu clauze clare. Acesta te protejeaza de orice fel de suspiciuni ai putea avea. Trebuie sa stii, inainte de toate, ca la Vox Studio confidentialitatea este asigurata atat pentru modelele noastre de videochat, cat si pentru clienti. Nu stocam, nu inregistram si nu pastram pe servere informatii si date confidentiale, asa cum ar fi fotografiile si filmarile.

Nimeni in afara de tine si client nu va vedea ce se petrece in camera ta de videochat. Poti fi sigura ca nimeni nu va vedea ceea ce se intampla in discutiiile private pe care le ai cu clientii. Colegele tale de la Vox Studio, administratorul sau personalul de la suport tehnic nu vor cunoaste ceea ce se petrece inauntru. Specialisiti nostri intervin doar atunci cand sunt solicitati pentru remedierea unor defectiuni sau rezolvarea problemelor de ordin tehnic.

Confidenatialitatea este unul dintre cele mai importante principii ale activitatii noastre si este primordial pentru Vox Studio. In plus, asiguram fiecarui model propriul vestiar, dar si tot suportul de care are nevoie pentru a avea siguranta ca nimeni nu afla parola contului propriu.

Confidentialitatea asigurata de Vox Studio nu se limiteaza exclusiv la activitatea prestata atat timp ca este valabil contractul de munca. Dupa incetarea contractului, fiecarui model i se va sterge contul existent la noi, conform contractului de confidentialitate videochat semnat de ambele parti, pozele de profil facute la Vox Studio vor fi, de asemenea, sterse, iar totul legat de contract va fi pastrat confidential.

Pe de alta parte, un model nu are dreptul de a folosi pe alte site-uri de internet inregistrarile sau pozele facute in timpul activitatii de la Vox Studio.

Dorim sa ne asiguram inca de la inceput ca fiecare stie ce are de facut pentru a se proteja in mediul online si pentru a evita expunerea pe internet a propriilor date fara a dori acest lucru. Drept urmare, asiguram un training specializat fiecarui model pentru ca fiecare sa stie cum sa procedeze in scopul protejarii datelor personale.

Vox Studio videochat nu foloseste programe ascunse sau o platforma de monitorizare si inregistrare, intreaga activitate a modelelor noastre fiind cunoscuta doar de ele.

Contact agentie:

 • Premii:
  • Peste 1,248 de clienti multimiti de serviciile noastre
  • Peste 1,000 de vizite pe site in fiecare luna
 • Adresa:

  Bulevardul Natiunile Unite Bucuresti, nr. 6

 • Contact:

  Telefon: 0769.199.299
  Email: vox_studio@yahoo.com

Locatie VOX Studio

Contact rapid:

Formular online de contact


Nume: *
Telefon: *
Email: *
Sex: *
Mesaj: *